Basisboek interviewen : handleiding voor het voorbereiden en afnemen van interviews - Baarda, Ben (Dirk Benjamin), 1947-; Loonstra, Agnes., ....- (Groningen : Noordhoff, 2020)
Handleiding voor het afnemen van interviews; voor hbo- en wo-studenten en professionals als hrm-functionarissen, artsen en marktonderzoekers.
Met literatuuropgave, register.
Keywords: Interviewen; Interviewen; Leermiddelen (vorm).