Hop - Van Craen, Cindy, ....-; Claes, Nick, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2021)
Alle hazen worden haastig geboren, maar geen enkele is haastiger dan Hop. Hij neemt nergens de tijd voor. Maar dankzij zijn vrienden leert hij dat sommige dingen wel het wachten waard zijn. Een fabel over het belang van rust vinden en tijd nemen voor dingen die echt belangrijk zijn, zoals vriendschap en liefde.
Keywords: Vriendschap