Denken over sociaal werk - Raeymaeckers, Peter, ....-; Gradener, Jeroen, ....-; Van Dam, Sylvie, ....- (Leuven : Acco, 2021)
Denken over sociaal werk is een boek over sociaal werk op de brug tussen mens en samenleving. Het biedt een theoretisch kompas voor iedereen die interesse heeft in de complexe vraagstukken waarmee het sociaal werk wordt geconfronteerd.
Keywords: Maatschappelijk werk; Sociaal werk