Bedrijfseconomie begrepen - Remmelts, Bernard, ....- (Bussum : Coutinho, 2021)
De schrijver, als docent verbonden aan een hbo-instelling, heeft getracht in één compact boek de bedrijfseconomiestof voor hbo-studenten samen te vatten. En dan voor hbo-opleidingen die raakvlakken met de financiële kant van organisaties hebben, zoals bedrijfskunde of HRM. Voor studenten die nog nooit iets van bedrijfseconomie hebben gehad, is het wel erg compact. Er staan relatief weinig opgaven in. Het boek bevat een code om online de antwoorden en de begrippentrainers te benaderen. Die is specifiek, dus een bibliotheekgebruiker heeft daar niet zoveel aan. Geschikt om weggezakte vakkennis vanuit bv. M&O/BE van de middelbare school snel weer even op te frissen. Voorzien van begrippenlijst per hoofdstuk, literatuurlijst en register. Vooral handig voor mensen die hun kennis van bedrijfseconomie moeten opfrissen voor een vervolgopleiding.