Adomania : leerwerkboek - Catalano, Valeria, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode/Hachette, 2019)
Frans voor A-stroom en D-finaliteit - Frans ; secundair onderwijs - Een interactief én intercultureel leertraject Het leerwerkboek voor het 1e jaar bestaat uit een inleidend hoofdstuk en acht boeiende themahoofdstukken: jezelf voorstellen, muziek, het leven op school, reizen, familie en diversiteit ... Elk hoofdstuk heeft dezelfde vaste opbouw en op elk moment staat doelgerichte communicatie centraal. Authentieke videofragmenten van TV5Monde, die de nadruk leggen op actieve dialoog en interculturaliteit, vullen het leerwerkboek aan. De unieke activatiecode in elk leerwerkboek geeft de leerlingen toegang tot hun e-boek. Daarin kunnen ze gemakkelijk de oefeningen, die ze in de klas al maakten, opnieuw maken als voorbereiding op een toets. Bovendien hebben ze met de activatiecode toegang tot het digitale oefenplatform Parcours digital. Samen met het leerwerkboek ontvangen de leerlingen een groeischrift (carnet de bord).