Het kleurenmonster : het bordspel : een spel vol emoties. ([s.l.] : Purple Brain, 2018)
Het kleurenmonster is een bordspel dat kinderen helpt om hun emoties te herkennen en te beheersen. Het bordspel is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek. Het spel draait om de emoties liefde, geluk, verdriet, boosheid, angst en kalmte en nodigt de spelers uit om te vertellen over ervaringen met deze emoties.
1 doos met handleiding, spelbord, 2 figuurtjes (Kleurenmonster en meisje), 1 dobbelsteen, 8 potjes, 2 schappen, 5 emotietokens, 1 kleurboek (tekst in het Frans)
Anna Llenas, Josep M. Allué en Dani Gómez