YOU : tweede graad A-finaliteit : leerwerkboek. ([s.l.] : Plantyn, 2021)
Pakket met drie werkbundels: YOU.DECIDE, YOU.CARE, YOU.FEEL. Voor leerlingen in de A-finaliteit jaar 3, 2e graad secundair onderwijs. Michèle Houben, Charlotte Schroë, Nele Vanacker, Kim Van Eesbeeck, Bente Van Lommen - PAV> - Project algemene vakken - Projectmatig en geïntegreerd lesgeven bij PAV 2e graad arbeidsmarktfinaliteit
You.decide - You.feel - You.care