Level 3A : doorstroomfinaliteit 5u (incl. Scoodle) : leerwerkboek : wiskunde A-stroom - Arts, Maarten, ....- ([s.l.] : Plantyn, 2021)
In 2019 lanceren we Level, een gloednieuwe methode wiskunde voor de A-stroom. Level is meer dan een leerwerkboek. We bezorgen je graag enkele hoofdstukken en de extra materialen waarmee we jou als leerkracht ondersteunen. Toetsen, handleiding, online oefeningen … We maken van Level een volledig pakket zodat jij je kan concentreren op je leerlingen. - wiskunde ; secundair onderwijs