Gedrag in context : sociale psychologie - Craeynest, Miet, 1979- (Leuven : Acco, 2021)
Select & Learn - Bachelor Toegepaste psychologie - samengesteld uit 9789462925496 - Sociale psychologie: een inleiding - Pol Craeynest et al.