Vloggen voor professionals : visual storytelling met je smartphone - van Bergen, Daan, ....- (Amsterdam : Business Contact, 2020)
In ‘Vloggen voor professionals' laat videoproducent Daan van Bergen zien waarin de kracht van zakelijk vloggen zit voor ondernemers en bedrijven. Een goede video draagt bij aan je online zichtbaarheid en is dé manier om mensen direct en persoonlijk te betrekken bij jouw onderwerp of bedrijf. Daarbij hoef je niet zelf in beeld te komen, maar kun je bijvoorbeeld ook klanten of collega's interviewen. En je hebt er geen dure apparatuur voor nodig: met je eigen smartphone kun je meteen aan de slag. Van Bergen legt stap voor stap uit hoe je effectieve en professioneel uitziende video's maakt. Hij behandelt daarbij de technische aspecten, maar ook datgene wat je vlog echt onderscheidend maakt: ‘visual storytelling'. Je leert na te denken over je doelgroep, het gebruikte format, het doel van je video en vooral: welk verhaal je wilt vertellen en hoe je dat gaat doen. Met dit praktische en helder geschreven boek maak je onderscheidende video's die direct resultaat opleveren.
Keywords: Vloggen