Scherp je spreekstijl aan - De Smet, Danielle, ....-; De Vuyst, Liesbet, ....- (Gent : Academia Press, 2021)
Of je nu een presentatie moet geven, op jobinterview gaat of gewoon een gesprek voert: mondelinge beheersing van het Nederlands bepaalt mee of je boodschap goed overkomt. Scherp je spreekstijl aan helpt je je uitspraak te verbeteren aan de hand van theorie rond dialect en klanken en de oefeningen die daarbij horen. Met de presentatietechnieken en de reeks mondelinge oefeningen ten slotte stoomt dit boek je klaar voor elke mogelijke situatie waarin je het woord moet nemen.
Keywords: Mondelinge communicatie