Russisch voor beginners - Biebau, Dominique, 1966- (Wommelgem : Van In, 2021)
Russisch voor beginners - Dominique Biebau Om zijn job niet te verliezen, volgt Maarten een avondcursus Russisch. Daar ontmoet hij het schijnbaar gelukkig getrouwde koppel Lore en Diederik, dat een telegeleid bezoek aan de Russische Kungur-grotten wil brengen. Al snel snijden spanningen door de groep wanneer blijkt dat niet alleen de leraar, maar ook Maarten voor de charmes van Lore valt. Wanneer het koppel op grottenavontuur vertrekt, weten ze allemaal dat dit een fataal keerpunt in hun leven zal worden. >> Label: thriller, spannend
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - derde graad