Kleine helden - Vranckx, Rudi, 1966- (Wommelgem : Van In, 2021)
Kleine helden - Rudi Vranckx Journalist Rudi Vranckx geeft een gezicht aan gewone mensen die in de moeilijkste omstandigheden boven zichzelf uitstijgen. De kleine helden die in hoogst problematische gebieden en situaties (van Nigeria tot Mexico en van Roemenië tot Hongkong) hun lot niet zomaar ondergaan, maar die moedig tegen de stroom in roeien, op zoek naar een uitweg uit neerwaartse spiralen en vicieuze cirkels. In een wereld die chaotischer en onzekerder is dan ooit, brengen ze inspirerende verhalen. >> Label: non-fictie, actualiteit
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - derde graad