Bies van Ede vertelt : het vreemde verhaal van dr. Jekyll en de heer Hyde (Wommelgem : Van In, 2021)
Het vreemde verhaal van Dr Jekyll & de heer Hyde - Bies van Ede Dokter Utterson neemt je mee in het vreemde verhaal van zijn goede vriend dokter Jekyll. De alom gerespecteerde arts doet zijn best voor de maatschappij en heeft veel aanzien. Maar hij heeft ook een duistere kant, de heer Hyde. En als hij een drankje ontdekt waardoor hij zijn goede en kwade kant van elkaar kan scheiden, heeft dat gevolgen die hij nooit had kunnen overzien. Deze klassieke gothic novel van Robert Louis Stevenson werd met veel zorg opnieuw vertaald voor jongeren. >> Label: fantasy, klassieker
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - tweede graad