Eén mens is genoeg - Beerten, Els, 1966- (Wommelgem : Van In, 2021)
Eén mens is genoeg - Els Beerten In een muzikaal gezin in Limburg gaat het na de plotse dood van de vader helemaal mis. Het jonge meisje Juliette en haar broer Louis proberen tegen de verdoken tirannie van hun moeder op te boksen. Juliette probeert haar zus Mia nog uit de klauwen van haar waanzinnige moeder te houden, maar alle moeite van de wereld blijkt niet genoeg. Als alles ontspoort, besluiten ze elders een nieuw leven te beginnen. >> Labels: realistisch, emoties
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - tweede graad