Het duel - Grossman, David, 1966- (Wommelgem : Van In, 2021)
Het duel - David Grossman David ontmoet de oude meneer Rosenthal tijdens de actie 'adopteer een bejaarde'. En dat is spannender dan het lijkt. Er ontstaat een strijd tussen meneer Rosenthal en de bullebak van het bejaardentehuis, Rudi Schwartz. In zijn poging om zijn oude vriend te redden, botst David op een geschiedenis die zich over Duitsland, Israël en Engeland uitstrekt, en waarin oude liefdesaffaires, waardevolle gestolen tekeningen, en twee pistolen uit de Eerste Wereldoorlog een rol spelen. >> Label: historisch, spannend
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - tweede graad