Op het einde gaan ze allebei dood - Silvera, Adam, 1966- (Wommelgem : Van In, 2021)
Op het einde gaan ze allebei dood - Adam Silvera Iets na middernacht krijgt Mateo een telefoontje. Het is Death-Cast, de organisatie die mensen inlicht dat ze binnen 24 uur zullen sterven. Ook Rufus wordt gebeld. De twee kennen elkaar niet, maar sluiten vriendschap tijdens hun End Day. Ze beslissen samen nog een laatste avontuur te beleven, een onvergetelijke dag die hun beider levens voor altijd zal veranderen. Maar maak je geen illusies: op het einde gaan ze allebei dood. >> Label: sciencefiction, liefde
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - tweede graad