Black box - Woltz, Anna, 1966- (Wommelgem : Van In, 2021)
Black Box - Anna Woltz Black Box is het televisieprogramma waar het hele land voor thuisblijft. Zeven kinderen van tien tot zestien zitten een maand lang opgesloten in een zwart huis vol camera's op de Pier. Jamie is de jongste redactrice van het programma. Ze is enthousiast, naïef en stapelverliefd op Rijn, de briljante regisseur. Zo ziet ze niet meer dat Black Box volledig uit de hand loopt. Maar wie is verantwoordelijk voor het drama op de Pier? De kinderen, de redactie of de zeven miljoen kijkers thuis? >> Label: realisme, spannend
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - tweede graad