De zwarte adem : code F242 - Claes, Erwin, 1966- (Wommelgem : Van In, 2021)
De zwarte adem – code F242 - Erwin Claes In het Historisch Museum van Vordersteen gebeurde een vreselijke moordpartij. Vreemd genoeg overleefde de 14-jarige Vigo Morris de gruwel. Maar hij is zijn geheugen volledig kwijt en kan zich niets herinneren van de moorden of van de tijd daarvoor. Hoofdinspecteur O'Quinn zet zijn tanden in de zaak en beschouwt Vigo al snel als hoofdverdachte. Vigo kan geen kant op, maar hij is er rotsvast van overtuigd dat hij de schuldige niet is en gaat zelf op onderzoek. >> Label: thriller, spannend
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - eerste graad