Adem : I Tsunami - De Braeckeleer, Nico, 1966- (Wommelgem : Van In, 2021)
Adem – Tsunami - Nico De Braekeleer 2165. Na een serie zware natuurrampen is het gewone leven op aarde verwoest. Sommige overlevenden houden zich staande in bewaakte vestigingen, anderen zwerven rond. In deze wereld leven Skye en Jazz. Ze doorstaan vele gevaren, maar ze leren ook nieuwe vrienden kennen, zoals de gesloten River en de arrogante Colin. Wanneer hun wegen elkaar kruisen, besluiten ze samen op te trekken. Maar een tsunami lijkt vroegtijdig een einde te maken aan hun expeditie... >> Label: sciencefiction, avontuur
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - eerste graad