Maar ik ben jou niet - Swagerman, Nadine, 1966- (Wommelgem : Van In, 2021)
Maar ik ben jou niet - Nadine Swagerman Jamie is sinds kort uit huis geplaatst en moet nog erg wennen aan haar nieuwe thuissituatie. Haar moeder kon niet meer voor haar zorgen en nu woont Jamie bij Karin en Derek en hun dochter Mira. Hoewel ze het goed kan vinden met Mira, voelt Jamie zich nog niet echt thuis bij de familie Mulder. Het lukt haar maar niet om haar verleden los te laten. Ze hoort een raar geluid en ziet soms iemand rond het huis dwalen. Als de man op een dag het huis binnendringt, weet ze dat ze in gevaar is… >> Label: realistisch, emoties
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - eerste graad