Het geheim van de tempelier - Lagrou, Patrick, 1966- (Wommelgem : Van In, 2021)
Het geheim van de tempelier - Patrick Lagrou De 12-jarige Bert mag mee met zijn vader, die als archeoloog opgravingen bij de tempelierhoeve in het West-Vlaamse Slijpe leidt. Maar niet iedereen daar heeft goede bedoelingen. De ontdekking van een middeleeuws graf is het startschot van een hels avontuur, dat Bert via Zuid-Frankrijk naar het hartje van Jeruzalem leidt. Daar, diep onder de Tempelberg, moet hij het geheim van de tempelier ontrafelen. >> Label: historisch, avontuur
Boektoppers 2021-2022: secundair onderwijs - eerste graad