Impact nu : leerwerkboek Nederlands 3 : domeingebonden doorstroomfinaliteit (incl. Scoodle) - Jossels, Daan, ....- ([s.l.] : Plantyn, 2021)
Met Impact Nederlands waren onze pijlen al juist gericht. Nu actualiseren we op basis van jouw feedback en op maat van de nieuwe eindtermen en leerplannen. Het resultaat? Een schot in de roos met Impact NU, waarin differentiatie een evidentie is! Impact NU is meer dan een leerwerkboek. Toetsen, handleiding, online oefeningen … We maken van Impact NU een volledig pakket zodat jij je kan concentreren op je leerlingen.