Buzz @work 3: economie : organisatie : leerwerkboek : arbeidsmarktfinaliteit (incl. Scoodle). (Mechelen : Plantyn, 2021)
Met BUZZ maak je je lessen actief Economie is geen schrijfvak meer, maar een doevak met ruimte voor je eigen verhaal en inbreng als leerkracht.
Doelgroep: Secundair onderwijs
Keywords: Economie -- Secundair onderwijs