Intervisiespel geweldloos verzet. (Dordrecht : Instondo, 2021)
Het Intervisiespel Geweldloos verzet is bedoeld om het gedachtegoed en de methodiek vast te houden en om het beter te implementeren binnen je team en organisatie. Door regelmatig met elkaar stil te staan bij de vragen, internaliseer je het gedachtegoed in houding, gedrag en taal. Voor wie is het spel bedoeld? Voor iedereen die bekend is met de methodiek Geweldloos verzet, zoals: • professionals werkzaam met jeugd • managers • coaches • trainers • intervisiegroepen • studenten Het intervisiespel bestaat uit 3 delen: themakaarten, kaarten met stellingen en hulpkaarten (in totaal 135 kaarten) De themakaarten zijn verdeeld over 7 thema's: 1. Wij werken samen 2. De-escaleren 3. Waakzame zorg 4. Relatiegebaren 5. Groepsvragen 6. Contact 7. Herstelgebaren en oplossingsverzoeken
Colette Montens-Nijs, Ilse van den Heuvel