Nando 3 : wiskunde met pit : set modules (D - 5 uur) D-finaliteit : leerwerkboek. (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat de modules: Vademecum - Diagnostische module - 1. Omgaan met wiskundetaal - 2. Reële getallen - 3. Vectoren - 4. Rekenen met reële getallen - 5. Consolidatie - 6. Gelijkvormige figuren en homthetie - 7. vergelijkingen en ongelijkheden - 8. Consolidatie - 9. Algebraïsche verbanden - 10. Stelling van Pythagoras - 11. Functies van de eerste graad - 12. Stelling van Thales - 13. Consolidatie - 14. Driehoeksmeting in rechthoekige driehoeken - 15. Verwerkte gegevens analyseren en interpreteren - 16. Rechten en merkwaardige lijnen - 17. Stelsels van eerstegraadsvergelijkingen - 18. Consolidatie
Nando is de nieuwe methode wiskunde voor het secundair onderwijs van uitgeverij die Keure. Een wiskundemethode voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad ASO, TSO en KSO. Er zijn aparte uitgaven voor het Katholiek Onderwijs Vlaanderen en het GO! Nando biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie. Nando staat voor wiskundeonderwijs met pit.
Inclusief vademecum - De oplossingen vind je in Nando Correctiesleutel
Keywords: Getallenleer; Meetkunde -- Secundair onderwijs; Wiskunde -- Secundair onderwijs