De villa en de nachtmerrie - De Clippel, Nick, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
(3411) 1. De villa en de nachtmerrie – Nick de Clippel (historisch, WO II) Anna en Ruben worden thuis weggehaald door Duitse soldaten. Ze brengen hen naar het weeshuis van mevrouw Rosi. Even later wordt Anna 16, de leeftijd waarop ze naar een kamp gedeporteerd kan worden …
Bekroond met de Averbode Verhalenprijs 2020
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad