Van de aardbodem verdwenen - Van der Marel, Jolanda, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
(3412) 2. Van de aardbodem verdwenen - Jolanda van der Marel (avontuur, meeleef) ‘Ik wilde dat je voorgoed verdween!' schreeuwt Boaz tegen zijn vervelende broer. Maar als die broer plots écht verdwijnt, moet Boaz zijn beste speurtalent naar boven halen.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad