Rommelmarkt met een staartje - Artigue, Julien, 1981- (Averbode : Averbode, 2021)
1. Rommelmarkt met een staartje Julien Artigue – illustraties: Karl Dussart Mirte wil o zo graag die fantastische pop met prachtige glitterjurken. Maar mama is onverbiddellijk. Ze krijgt ze niet. Tenminste nog niet, misschien met haar verjaardag. Maar zo lang wil Mirte niet wachten. Helaas heeft ze niet genoeg geld in haar spaarpot. En dus wil ze wat bijverdienen door wat van haar oude speelgoed te verkopen op de rommelmarkt. Maar dat loopt niet zoals gepland ...
Leesniveau: AVI E5 - AVI 7