Dagboek van een koppige ezel - Loncin, Marc, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
2. Dagboek van een koppige ezel Marc Loncin – illustraties: Alexis Galichet Jarenlang al droomt Lucie van een paard. Als zij en haar ouders naar het platteland verhuizen, probeert ze haar ouders te overtuigen. Die zien een paard echter helemaal niet zitten. Maar zo gemakkelijk geeft Lucie niet op.
Leesniveau: AVI M5 - AVI 6