Robin, de jarige ruimtevaarder - Talboom, Liesbeth, ....-; Nozzman, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
Jarig zijn in de ruimte, dat lijkt wel heer erg eenzaam. Gelukkig krijgt Robin toch berichtjes van heel wat vriendjes, en kunnen ze er samen vanaf een afstand toch een leuk feestje van maken. Een verhaal over jarig zijn op grote afstand, eenzaamheid en vriendschap die alles overwint
Keywords: Jarig zijn