De O van onderwijs : werkboek krachtig lesgeven en evalueren - Mommaerts, Sylvia, ....-; Dumoulin, An, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2021)
Als leraar doe je veel dingen tegelijkertijd. Enerzijds wil je leerlingen duurzame kennis bijbrengen. Anderzijds wil je leerlingen ook op het pad van zelfsturing brengen. Maar wat gebeurt er als je die noodzakelijke bouwstenen op unieke wijze vermengt? Dan krijg je onderwijs met de grote O Onderwijs met de grote O brengt je via de praktijk tot krachtiger lesgeven en evalueren. Je leert op voorhand na te denken over wat je je leerlingen wilt leren en op welke manier je dat leren zichtbaar maakt. Onderwijs met de O is een kleurrijk werkboek dat je dichter bij je leerlingen brengt en effectiever de doelen helpt realiseren.
Keywords: Evalueren; Secundair onderwijs -- Didactiek