Economie Vandaag : 2021 - De Velder, Sonia, ....-; De Cnuydt, Ivan, 1958- (Gent : Academia Press, 2021)
Economie Vandaag biedt de meest complete en uitgebalanceerde inleiding tot het opleidingsonderdeel economie in het hoger onderwijs. Het boek slaat een brug tussen economische theorie en actualiteit. Op die manier is het een aantrekkelijk instrument om een grondig inzicht te verwerven in de economie en de samenleving. De auteurs besteden uitgebreid aandacht aan thema's zoals armoede, vergrijzing, milieu, ontwikkeling, schuldgraad... Dankzij de medewerking van economische en financiële instanties zijn de meest recente cijfers opgenomen en tot net voor publicatie aangepast. Elk exemplaar van dit boek geeft bovendien toegang tot het leerplatform economievandaag.be. De student kan aan de hand van dynamische figuren de opbouw herhalen en beter begrijpen. Daarnaast krijgt hij of zij digitale begeleiding bij de opgaven om meer inzicht te verwerven. Door extra opgaven en online zelftoetsen kan de student zelf verder oefenen en zo steeds zijn of haar vooruitgang in kaart brengen.
Met digitale studiehulp
Keywords: Economics