80 duurzame reizen : inspirerende routes waarvoor je niet hoeft te vliegen - Lonely Planet (Utrecht : Kosmos uitgevers, 2021)
Bij Lonely Planet begrijpen we de wereld beter dan wie dan ook. Sinds 1973 inspireert Lonely Planet reizigers van over de hele wereld met uitgebreide, betrouwbare en onafhankelijke reisinformatie. In al onze reisgidsen worden de populairste, mooiste en meest zeldzame bezienswaardigheden uitgebreid beschreven en helpen we je de beste keuzes te maken.
Keywords: Toerisme : duurzaam toerisme