Oefenboek psychologie - Dumoulin, François, ....-; Brysbaert, Marc, ....- (Gent : Owl Press / Borgerhoff & Lamberigts, 2019)
Dit oefen- en oplossingenboek hoort bij het handboek Psychologie. Hiermee kunnen studenten zelf hun vooruitgang of kennis testen. Het oefenboek bevat voor elk hoofdstuk vragen over de hoofdlijnen, ja-neevragen, vragen over de kernbegrippen, meerkeuzetoetsen en vragen voor kritische analyse. De antwoorden op deze vragen staan in het oplossingenboek.
Keywords: Psychologie