Isaac : fysica 3 : D-finaliteit 1 uur : leerwerkboek : set module 1, 2, 3, 4 en 5/. (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat: Verbanden tussen grootheden en massadichtheid - Kracht en verandering van beweging - De eenparige rechtlijnige beweging
Isaac-fysica is onze methode fysica voor de 2e graad en de opvolger van InterActie. Isaac-fysica is bestemd voor studierichtingen uit de doorstroomfinaliteit. Er zijn drie versies voor Isaac-fysica: één voor richtingen met 1 uur, één voor 2 uur en één voor 3 uur fysica. De methode kenmerkt zich door zijn sterke didactische aanpak en cursorische leerlijn. Isaac-fysica is geschreven op basis van de nieuwe eindtermen/leerplannen en brengt betrouwbare feitelijke kennis aan. De methode zet wetenschappelijke concepten in om een fysische werkelijkheid te vatten en wekt verwondering op. De vele concrete voorbeelden uit de hedendaagse leefwereld en een duidelijke structuur zorgen mee voor een gemotiveerd en efficiënt leerproces.