Crisp : Engels 3 : D&A-finaliteit basispakket : leerwerkboek : module 1, 2, 3, 4 en 5/. (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat: A good sport - Science or fiction? - A healthy mind in a healthy body - No time to waste - On the road
Crisp is een nieuwe methode Engels voor de D- en de D&A-finaliteit en is de opvolger van Shuffle en Shuffle This. Crisp daagt de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Engels. Deze vernieuwende methode plaatst de tekstsoorten centraal en biedt gevarieerde, actuele en uitnodigende werkvormen en taalmateriaal. Fond of English at first bite.