Isaac : aardrijkskunde 3 : D-finaliteit 3 uur : leerwerkboek : set module 1 & 2. (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat: De aarde biedt kansen, De mens grijpt kansen
Met Isaac-aardrijkskunde verwerven jongeren op een methodische wijze betrouwbare feitelijke kennis tijdens het vak aardrijkskunde. Leerlingen leren op een specifieke manier naar de omgeving kijken en leren er verantwoord mee om te gaan. Zo komen ze in contact met duurzaamheid en ecologie. Op die manier ontwikkelen leerlingen kansen om te groeien in en deel te nemen aan een technologisch-wetenschappelijk gefundeerde maatschappij. Ze leren nadenken over de relatie tussen wetenschappelijke evoluties en visies op mens- en wereldbeeld. Voor de eerste graad is Isaac-aardrijkskunde een apart verkrijgbaar onderdeel van de geïntegreerde methode Isaac-nrt.