Audace! : Frans 3 : Basispakket D-finaliteit en Pluspakket D-finaliteit : set modules 1, 2, 3, 4, 5, 1+, 2+, 4+ en 5+. (Brugge : Die Keure, 2021)
Audace is een nieuwe methode Frans voor het secundair onderwijs voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad D- en D&A-finaliteit. De methode sluit volledig aan bij de nieuwe eindtermen. Audace volgt de timing van de hervorming van het secundair onderwijs. Het materiaal voor de 1e graad is beschikbaar, we bereiden momenteel het materiaal voor de 2e graad voor. L'avenir sourit aux audacieux Om een vreemde taal te leren heb je een portie lef nodig. Heel wat mensen aarzelen om in het Frans te communiceren uit schrik om fouten te maken of om iets niet te begrijpen. Daarom hebben we de nieuwe methode Audace genoemd. De naam zegt het zelf: Audace daagt je leerlingen uit om te durven. Om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans.
Bevat: Souriez! C'est la rentrée! La ballade des gens heureux