Max : wiskunde 2B : set modules : leerwerkboek. (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat de modules:Rekenen - Lengte/Oppervlakte - Figuren - Vierhoek -Driehoek - Code Max 1 - Temperatuur - Cirkel - Veelvouden en delers - Breuken - Procent - Code Max 2 - Schaal - Volume - Balk - Kubus - Code Max 3
Max-wiskunde 2B is een uitgave wiskunde voor het 2e jaar, B-stroom en is bruikbaar in alle netten. De set bestaat uit 17 modules, gebundeld in een handig ringmapje. Bij de modules is er ook een stevige kaart toegevoegd met de legende van de verschillende pictogrammen. Max-wiskunde brengt begrippen, concepten, eigenschappen en methodes aan in betekenisvolle contexten. Zo ontdekken de leerlingen de samenhang en wisselwerking tussen wiskunde en de maatschappij waarin ze leven. Daarnaast wordt consequent aandacht geschonken aan probleemoplossend denken. Max-wiskunde sluit volledig aan bij de nieuwe eindtermen.
Keywords: Getallenleer; Meetkunde -- Secundair onderwijs; Wiskunde -- Secundair onderwijs