Alles is onder controle : & 9 andere mythes over organiseren in tijden van crisis - Brugghemans, Bert, ....-; Pieters, Stijn, ....-; Marynissen, Hugo, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Alles is onder controle! beschrijft hoe organisaties zich kunnen wapenen om eenmaal ze in een crisis terechtkomen te overleven. De auteurs zijn gewoon om dagelijks dilemma's te ontwarren of harde knopen door te hakken. Op basis van hun eigen ervaringen, wetenschappelijke inzichten en interviews met meer dan tien bedrijfsleiders beschrijven ze businessmodellen, leiderschapsstijlen en slimme strategieën om succesvol om te gaan met disruptie.
Keywords: Crisismanagement