Feedbackkaarten deel 2 : spelenderwijs adviserende feedback geven en vragen - de Roy, Axelle, ....- (Zaltbommel : Thema, 2018)
De focus van Feedbackkaarten deel 2 ligt op het vragen van adviserende feedback. Het is een op zichzelf staand spel en een vervolg op Feedbackkaarten deel 1, waarin positieve feedback centraal staat. Wie na deel 1 klaar is voor een volgende stap en wil weten waar zijn ontwikkelpunten liggen, heeft nu een praktisch instrument in handen. De snelste manier om jezelf te ontwikkelen is door feedback te vragen. Wat kan ik meer/minder/beter/anders doen? Daar kunnen anderen jou in adviseren. Feedbackkaarten deel 2 helpt om dat op een laagdrempelige en aangename manier te doen. Het spel bevat individuele vragen (Stel dat ik een robot zou zijn. Ik moet terug naar mijn programmeur voor een update van mijn software. Wat is de grootste verbetering in de nieuwe versie?) en teamvragen (Stel, we mogen een aantal sessies doen met een teamcoach, om nog beter te gaan functioneren als team. Welke thema's zouden op tafel moeten komen?) Het is daarmee zeer geschikt om te gebruiken in trainingen en voor teams. Met dit spel gaan de spelers/teamleden op een constructieve manier met elkaar in gesprek over aandachtsgebieden en ontwikkelpunten. "
Keywords: Feedback; Gezelschapsspellen