Energiedrank bij jongeren - Vandamme, Lore, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors Brugge. Toegepaste gezondheidswetenschappen (Brugge : Howest, Departement Professionele Bachelors, 2021)
Sint-Jorisstraat 71 – 8000 Brugge Energiedrank bij jongeren “Eindwerk voorgelegd tot het behalen van de graad Professionele Bachelor Toegepaste gezondheidswetenschappen traject Organisatie en Gezondheid” Academiejaar: 2020-2021 Student: Lore Vandamme Interne promotor: Sigrid Van den Branden Externe promotor: Delphine Roels   Sint-Jorisstraat 71 – 8000 Brugge Energiedrank bij jongeren “Eindwerk voorgelegd tot het behalen van de graad Professionele Bachelor Toegepaste gezondheidswetenschappen traject Organisatie en Gezondheid” Academiejaar: 2020-2021 Student: Lore Vandamme Interne promotor: Sigrid Van den Branden Externe promotor: Delphine Roels   “ De auteur geeft de toelating dit afstudeerwerk voor consultatie beschikbaar te stellen en delen van het afstudeerwerk te kopiëren voor persoonlijk gebruik. Elk ander gebruik valt onder de beperkingen van het auteursrecht, in het bijzonder met betrekking tot de verplichting de bron uitdrukkelijk te vermelden bij het aanhalen van resultaten uit dit afstudeerwerk”  Woord vooraf De laatste stap naar het behalen van mijn diploma in de Bachelor Toegepaste Gezondheidswetenschappen is het maken van een eindwerk. Hierbij heb ik de kans gekregen om mijn eigen gezondheidsbevorderend project op te stellen en gebruik te maken van alle kennis en ervaring die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan. De afgelopen maanden waren heel leerrijk, maar zeker niet makkelijk. Voor mijn eindwerk heb ik veel moed, doorzettingsvermogen en energie nodig gehad. Gelukkig kon ik altijd rekenen op de steun, kennis en ervaring van anderen. Dankzij hen kon ik mijn gezondheidsbevorderend project tot een goed einde brengen. Mijn oprechte dank richt ik vooreerst aan het Annuntiata Instituut Veurne dat mij de kans gaf om hier mijn eindwerk uit te werken.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: brugge.bib@howest.be
Eindwerk toegepaste gezondheidswetenschappen