Motivatiebeleid - Godderis, Lode, ....- (Brussel : Politeia, 2021)
Deze publicatie bundelt 9 bijdragen die organisaties en lokale besturen ondersteunen bij hun motivatiebeleid. De verschillende pijlers van motivatiebeleid komen aan bod, waarbij opvalt hoe zinvol werk en flexibiliteit aan belang winnen. Verder gaan we dieper in op o.m. het werkbelevingsmodel, de SISU-aanpak van de Finnen, aanwezigheidsbeleid, preventie ... Maar ook: Hoe stel je een re-integratieplan op maat op? De Groep Hasselt getuigt. We sluiten af met de wetgeving betreffende psychosociale risico's op het werk Met bijdragen van o.a. Lode Godderis (Idewe), Geertrui De Cock (bevlogenambtenaar.be), Veerle Van den Bosch (AddSpice), Sonja Reckers (Fly Consult), Inger Verhelst (Claeys & Engels).