Kunst en openbaarheid? - De Jong, Afaina, ....- (Brugge : Stichting Kunstboek, 2021)
Peilt naar enkele actuele aspecten van de openbare conditie van kunst en plaatst die binnen de context van de huidige COVID-19-pandemie. De kwaliteit of de graad van openbaarheid van kunst hangt af van het kunstwerk zelf en staat in relatie tot zijn context, presentatie, bemiddeling, publiek ... Kunst en maatschappij COVID-19