Teamcoaching : praktische handvaten voor de oplossingsgerichte teamcoach - Van Dam, Chris, ....- (Gent : Owl Press, 2021)
Teamcoaching: een vlot leesbaar en praktisch boek over oplossingsgericht teamcoaching. Chris Van Dam komt meteen ter zake door in te zoomen op de vier stappen van een coachingsproces. Geen uitgebreide achtergrond over het oplossingsgerichte denken of het Brugse model. Wel ontdek je doorheen het lezen van het boek de competenties die een oplossingsgerichte teamcoach succesvol maken. De ervaren coach kan via dit boek enerzijds nuttige informatie opfrissen en anderzijds nieuwe inspiratie verkrijgen door de eenvoud van het vierstappenmodel. De beginnende coach kan het boek opvatten als een stevige houvast in de uitdagende wereld van teamcoaching. Wie zich na het lezen van dit boek nog verder wil verdiepen in de achterliggende visie of het Brugse model, kan het boek De oplossingsgerichte coach van de auteur raadplegen, een workshop of een langdurige training volgen.