Wouw 1 : wereldoriëntatie doet er toe : werkboek - Decock, Veerle, ....- (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat volgende 9 thema's: 1. Deze klas is top! - 2. Hans en Grietje - 3. De boomhut - 4. De sint onderweg - 5. Klas vol talent! - 6. Stikdonker en ijskoud! - 7. Smakelijk! - 8. De tuin van Bolle - 9. Ondersteboven in het pretpark
Extra didactisch materiaal van deze leermethode kan je aanvragen via de balie van je bib!
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs ; lager onderwijs