Wouw 3 : wereldoriëntatie doet er toe : werkboek - Decock, Veerle, ....- (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat volgende 9 thema's: 1. Samen op de selfie!- 2. De kastanjemannetjes - 3. Wolk, waar ga je heen? - 4. Te land, ter zee en in de lucht - 5. Meneertje Tijd - 6. Water, bron van leven - 7. Waar ik woon - 8. De moestuin van Marcel - 9. Ik ga op reis en neem mee...
Extra didactisch materiaal van deze leermethode kan je aanvragen via de balie van je bib!
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs ; lager onderwijs