Wouw 4 : wereldoriëntatie doet er toe : werkboek - Decock, Veerle, ....- (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat volgende 9 thema's: 1. Tot uw dienst!- 2. Voel je wel in je vel - 3. Terug in de tijd - 4. Feest! - 5.Hip, hip, hoera! Ik ben 30! - 6. Twee kopen, één gratis - 7. België in puzzels - 8. De wereld van de wouw - 9. Het eten is hier lekker
Extra didactisch materiaal van deze leermethode kan je aanvragen via de balie van je bib!
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs ; lager onderwijs