Wouw 6 : wereldoriëntatie doet er toe : handleiding - Decock, Veerle, ....- (Brugge : Die Keure, 2021)
Bevat volgende 9 thema's: 1. Hoe word je een historische figuur? - 2. Pak je koffers! - 3. Het gouden ei - 4. Digiwijs - 5. Mister Greeny - 6. Niet vergeten! - 7. De wereldweerman - 8. De wereld rond - 9. Trots op mezelf!
Extra didactisch materiaal van deze leermethode kan je aanvragen via de balie van je bib!
Wereldoriëntatie ; basisonderwijs ; lager onderwijs